Η Xframe είναι μια εταιρεία παραγωγής και προσφέρει λύσεις: Live Streaming Services, επαγγελματικού σχεδιασμού ιστοσελίδων, σύστημα διαχείρισης περιεχομένου(cms), υπηρεσιών συντήρησης της ιστοσελίδας, video production, explainer video (εκπαιδευτικά βίντεο), Motion Graphics για την επιχείρησή σας .
Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τη σωστή λύση για την επικοινωνία σας και τις ανάγκες πληροφόρησης με μοναδικό αποτέλεσμα την αύξηση πωλήσεων απο την επιχείρηση σας.


Λ. Συγγρού 65
Αθήνα, 11745
Τ:210 92 49 474
Email
info@frame.gr

Professional Live Streaming

ΓΙΑΤΙ Live Streaming

Όλες οι πρόσφατες έρευνες συμφωνούν πως το κοινό στο ίντερνετ προτιμά το video ως μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Το Live Streaming είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εργαλεία μάρκετινγκ και αποδεδειγμένα αυξάνει το κοινό σας.

Επιτρέψτε, σε όσους δε μπόρεσαν να παραβρεθούν εκεί, να σας παρακολουθήσουν ζωντανά από οποιοδήποτε σημείο και συσκευή μέσω διαδικτύου η αυξήστε την επισκεψιμότητα και παράλληλα βελτιώστε την εμπειρία των επισκεπτών σας απογειώνοντας την εκδήλωσή σας (η την χορηγία σας σε ένα event) με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Χρησιμοποιώντας το YouTube, το Facebook Live και το Twitter Live, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κοινό σας οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε. Μπορείτε επίσης να αναμεταδώσετε ζωντανά σε 1080p HD από το YouTube live απευθείας, στην αρχική σελίδα σας, για να στείλετε επισκεψιμότητα κατευθείαν στον ιστότοπό σας.

Εάν παρουσιάζετε ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, η αν είστε απλά χορηγός ενός αθλητικού η καλλιτεχνικού event , καθιστώντας το προσβάσιμο για τους άλλους να το βρουν και να το παρακολουθήσουν ζωντανά, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τα ωφέλη από το event καθώς και την παρουσία και την προβολή του εμπορικού σας σήματος. Το κοινό θα είναι ευχαριστημένο από το πλουσιότερο περιεχόμενο που μπορεί να παράγει ένα live stream, ειδικά εάν επιτρέπεται στα μέλη του κοινού να αλληλεπιδρούν και να υποβάλλουν ερωτήσεις.

Live streaming στο Youtube / vimeo / etc

Oι πλατφόρμες Διανομής Online Περιεχομένου (Youtube/vimeo/etc) είναι εύκολα προσβάσιμες από όλες τις συσκευές της αγοράς, όπως πχ smartphones, tablets, ακόμα και smart TVs Το YouTube Live Streaming πιστεύουμε ότι είναι η πιο ισχυρή, φιλική προς το χρήστη και δημοφιλής υπηρεσία Live Streaming στην αγορά. Μερικά επιπλέον ωφέλη του Live streaming

Επιπλέον προβολή μίας Χορηγίας

Μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τα οφέλη της παρουσίας μίας χορηγίας σας εκτός από το φυσικό χώρο ενός event στο οποίο είστε χορηγός, αφού μεταδίδοντας το event live έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε την χορηγία σας και φυσικά το brand σας σε όλο το κόσμο χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία της τηλεοπτικής μετάδοσης για απόλυτη προβολή του brand, όπως :

α. Στο σήμα έναρξης της εκπομπής

β. Στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης καθ’όλη τη διάρκεια του event

γ. Προβάλλοντας τυχόν διαφημιστικά spot σας σε τακτά χρονικά διαστήματα

δ. Προβάλλοντας μηνύματα η πληροφορίες του προϊόντος με “crawl”

ε. Στο σχολιασμό από τυχόν παρουσιαστή κλπ….

Διαχρονική παρουσία του Brand

Αφού το live stream (πχ ενός καλλιτεχνικού η αθλητικού event) έχει καταγραφεί και μεταφορτωθεί στο Youtube/vimeo/etc, επωφεληθείτε από την διαχρονική προβολή του event , άρα και του brand σας από την μετέπειτα παρακολούθηση του, από το κοινό, για πάντα.

Η παρουσία του livestream clip διαχρονικά στο Youtube εξασφαλίζει και τη διαχρονική προβολή του brand, σε όσους το παρακολουθούν εκ των ύστερων, (πχ ένα μουσικό event) Επιπλέον η προώθηση του link που υπάρχει πια αποθηκευμένο στο Youtube, στα social media προκαλεί επιπλέον θεατές μεγιστοποιώντας τα οφέλη από την χορηγία σε βάθος χρόνου. Σε περίπτωση δε που γίνει viral, τα οφέλη εκτινάσσονται σε τεράστια επιτυχία!

Μείωση κόστους του event

Σε περίπτωση που είστε παραγωγός ενός event (πχ παρουσίαση ενός προϊόντος/υπηρεσίας) το σύγχρονο σύστημα Live Streaming production που διαθέτουμε σας επιτρέπει να διευρύνετε αφενός την προβολή του event εκτός του χώρου και ταυτόχρονα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας σε ηχητικές (Μικρόφωνα, κονσόλες, ηχεία) και οπτικές προβολές εντός του χώρου (ledwalls, tv plasma screens, projections etc) διεξαγωγής του event σας, μειώνοντας το συνολικό κόστος του εξοπλισμού που χρειάζεστε.

SEO

Επίσης επωφεληθείτε από τα οφέλη SEO (Search Engine Optimitation) του Youtube/vimeo/etc για προώθηση της κατάταξης της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Σύγχρονο προφίλ του brand

Η online livestream μεταδόσεις με διαδραστικές δυνατότητες σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μέσα (πχ ραδιόφωνο), έχουν απεριόριστο εύρος απήχησης στο σημερινό κοινό και αντανακλούν μία πολύ σύγχρονη εικόνα τoυ προϊόντος/υπηρεσίας (brand image) καθώς επίσης ανοίγουν και τη δυνατότητα συμμετοχής ενός διεθνούς ακροατηρίου.

Live streaming στα social media

Εάν επιθυμείτε να στοχεύσετε σε κοινωνικά μέσα, τότε μπορείτε να προσεγγίσετε τους fun σας, και στις διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, οι πιό δημοφιλείς από τις οποίες είναι το Facebook και το Twitter.

Δίνοντας βέβαια τη δυνατότητα στους funs σας των social media να παρακολουθήσουν ζωντανά ένα event, αυξάνετε δραματικά το επίπεδο διαδραστικότητας μαζί τους, μεταφέροντας ένα πολύ πιο φιλικό και προσωποποιημένο μήνυμα. Μπορείτε για παράδειγμα στο twitter να προτείνετε στους followers που παρακολουθούν ένα live stream event να στείλουν “tweets” και να τα δούν live να εμφανίζονται σε όλους, η στο facebook κάνοντας share την ιστοσελίδα σας να καλέσουν και τους φίλους τους να παρακολουθήσουν, αυξάνοντας έτσι δραματικά τα μέλη σας.

Για παράδειγμα έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε ένα live event (πχ ένα promotion event) με ένα live διαγωνισμό στο Facebook προκαλώντας έτσι την άμεση μαζική συμμετοχή του κοινού!

H μπορείτε να συνδυάσετε ένα live event (πχ ένα διαγωνισμό ομορφιάς) με μία online ψηφοφορία , δημιουργώντας διαδραστική συμμετοχή των θεατών .

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες….

LIVE STREAMING WITH XFRAME

Η επαγγελματική κάλυψη και η ποιότητα της παραγωγής αντανακλούν άμεσα στο εμπορικό σας σήμα και στις ανάγκες της εκδήλωσης σας. Με τη χρήση πολλαπλών καμερών και σύγχρονου επαγγελματικού εξοπλισμού παρέχουμε τηλεοπτικές εκπομπές αντίστοιχες των τηλεοπτικών σταθμών χωρίς το αντίστοιχα το κόστος που απαιτεί μια τέτοια παραγωγή!

Εφαρμόζουμε το branding του πελάτη μας σε όλες τις εκπομπές βίντεο. Συνήθως οι εκδηλώσεις μας είναι πλήρεις παραγωγές πολλαπλών καμερών, με κάλυψη πολλών γωνιών, κατάλληλο επαγγελματικό ήχο και 2D/3D animated graphics για μια απόλυτη εμπειρία θέασης.

Έχουμε πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας παραγωγής βίντεο υψηλής ποιότητας και έχουμε μεταφέρει αυτές τις γνώσεις στις υπηρεσίες streaming.

Τέλος το κόστος παραγωγής είναι απόλυτα προσιτό είτε είναι μία απλή παραγωγή με μία κάμερα είτε είναι μία πιο σύνθετη με πολλαπλές κάμερες.

SOME STREAMING PROJECTS

Δείτε ένα μικρό μέρος από τα πρόσφατα Events που καλύψαμε...

Stoiximan s.a. Παρουσίαση για τους Μικρούς Ήρωες/Θεσσαλονίκη 2017

Stoiximan s.a. Futsal 5×5 Αγώνας Επίδειξης

Ετήσια Κοπή Πίτας Ηπειρώτη 2018

ManHunt Greece 2018

ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Ζωντανή μετάδοση full HD σε youtube/Vimeo και σε social media (facebook/twitter) από οποιοδήποτε σχεδόν location

Ζωντανή ταυτόχρονη σύνδεση από οποιoδήποτε μέρος του κόσμου (έως 6 ταυτόχρονες συνδέσεις)

Δυνατότητα έως 7 κάμερες FULL HD

Δυνατότητα έως 3 ασύρματες κάμερες μεγάλης εμβέλειας (1,5 km)

Δυνατότητα έως 4 καμερών slow motion (replay)

Real time 2D/3D graphics support

Δυνατότητα recording βίντεο και αποθήκευσης στο cloud

Uploading full HD από οποιοδήποτε σχεδόν σημείο με απόλυτη ευκρίνεια εικόνας και ήχου

Παρακολούθηση παράλληλων live events (π.χ. πολλαπλές αίθουσες) με δυνατότητα Menu επιλογής παρακολούθησης

Δυνατότητα παρακολούθησης του event σε iPhone & Android ,smart TV

Δυνατότητα εμφάνισης / απόκρυψης του καναλιού – private event

Live προβολή μηνυμάτων από social media (tweeter/facebook/instagram) και δυνατότητα επικοινωνίας με τους on-line fans σε πραγματικό χρόνο

Δυνατότητα έλεγχου πρόσβασης on-line θεατών

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι το Live Streaming?

To Live Streaming είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει τη ροή περιεχομένου βίντεο μέσω του Διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο. Το περιεχόμενο βίντεο κωδικοποιείται επί τόπου και διανέμεται σε συσκευές-πελάτες μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου διανομής περιεχομένου (CDN). Το περιεχόμενο με ζωντανή ροή μπορεί να προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης για πληρωμή, να μοιράζεται και να προωθείται μέσω καναλιών κοινωνικών μέσων.

Τι γίνεται το βίντεο όταν τελειώσει η ζωντανή ροή;

Μετά το ζωντανό γεγονός, εκτός του ότι υπάρχει στο youtube, εμείς σας παρέχουμε ένα αντίγραφο του footage σε HD 1080p format έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ξανά το υλικό σε νέο μοντάζ μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Πόσο σύντομα αρχίζει η Live αναμετάδοση;

Κατά μέσο όρο περίπου 20 δευτερόλεπτα μετά, στην πλατφόρμα της επιλογής σας.

Μπορώ να επικοινωνήσω με το κοινό μου;

Ναι, καθώς το live stream είναι σχεδόν στιγμιαίο, μπορείτε να μιλήσετε σε πραγματικό χρόνο με τους οπαδούς σας μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Μπορω να χρησιμοποιήσω προκατασκευασμένα υλικά στο Live Streaming?

Ναί! To Live Streaming στο διαδίκτυο είναι παρόμοιo με την τηλεοπτική μετάδοση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναμίξετε οποιοδήποτε προ-κατασκευασμένο περιεχόμενο στη ροή. Μπορείτε να ενσωματώσετε λίστες βίντεο, διαφημίσεις πριν από την προβολή, προ-καταγεγραμμένων συνεντεύξεων, κινούμενα γραφικά, κ.λπ.

Γιατι χρειάζομαι πολλές κάμερες?

Οι πολλες κάμερες παράγουν πολλές λήψεις, παρόμοιες με τηλεοπτικές εκπομπές ή αθλητικές εκδηλώσεις. Αντί για μια μόνο γωνία που δεν μπορεί να επεξεργαστεί, καθιστά ευκολότερη την παρακολούθηση του περιεχομένου καθώς και την αντίδραση του κοινού και τις ερωτήσεις που θέτουν. Ο σκηνοθέτης μας εναλλάσει τις τηλεοπτικές “γωνίες” για να δημιουργήσει ένα εφέ τηλεοπτικού στυλ το οποίο επεξεργάζεται σε πραγματικό χρόνο.

Μπορώ να έχω LIve Streaming σε περισσότερες από μία πλατφόρμες?

Ναι. Η υπηρεσία SIMULCAST ή MULTICAST μας επιτρέπει να κάνουμε ταυτόχρονα σε όλες σχεδον
τις πλατφορμες περιεχομένου(Youtube,Facebook,Twitter,Vimeo)
Το Simulcasting είναι ιδανικό για την αύξηση και την προσέγγιση διαφορετικού κοινού σε όλες τις πλατφόρμες.

Στο χώρο της εκδήλωσης η παροχή internet είναι χαμηλή ή και ανύπαρκτη.Υπάρχει πρόβλημα?

Όχι. Μπορούμε να παρέχουμε Internet με πολύ καλές ταχύτητες από οποιοδήποτε σχεδόν σημείο.