Η Xframe είναι μια εταιρεία παραγωγής και προσφέρει λύσεις: Live Streaming Services, επαγγελματικού σχεδιασμού ιστοσελίδων, σύστημα διαχείρισης περιεχομένου(cms), υπηρεσιών συντήρησης της ιστοσελίδας, video production, explainer video (εκπαιδευτικά βίντεο), Motion Graphics για την επιχείρησή σας .
Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τη σωστή λύση για την επικοινωνία σας και τις ανάγκες πληροφόρησης με μοναδικό αποτέλεσμα την αύξηση πωλήσεων απο την επιχείρηση σας.


Λ. Συγγρού 65
Αθήνα, 11745
Τ:210 92 49 474
Email
info@frame.gr

PROFESSIONAL VIDEO PRODUCTION

Όλο και περισσότερο, τα βίντεο γίνονται ο κύριος τρόπος επικοινωνίας στο διαδίκτυο. Είτε σκέφτεστε ένα διαφημιστικό βίντεο είτε ένα εταιρικό βίντεο, αυτή η προσέγγιση είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να προβάλλετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας. Η χρήση του βίντεο στον ιστότοπό σας και ως εργαλείο μάρκετινγκ σε άλλους ιστότοπους (όπως το YouTube) είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημοσιοποιήσετε την επιχείρησή σας, να βελτιώσετε την εμπειρία του χρήστη και τελικά να βελτιώσετε την παρουσία της εταιρείας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Είναι πια γεγονός ότι τα προϊόντα είναι πιο πιθανό να πουλήσουν όταν υπάρχει βίντεο που τα υποστηρίζει. Στην πραγματικότητα, το 73% των επισκεπτών που παρακολουθούν βίντεο προϊόντων θα αγοράσουν,επίσης οι εταιρείες που προσφέρουν βίντεο θεωρούνται πιο αξιόπιστες από τους πελάτες τους. Μην χάσετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας στους πελάτες με τον τρόπο που η πλειοψηφία των καταναλωτών αναζητούν πληροφορίες.

Σε αυτόν τον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του Διαδικτύου, η προετοιμασία έναντι του ανταγωνισμού είναι ζωτικής σημασίας για τον καθορισμό της επιχείρησής σας και για την προσέλκυση πελατών.Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι το μοναδικό περιεχόμενο μεταφράζεται στην εμπιστοσύνη των μηχανών αναζήτησης.

Δημιουργήστε ένα βίντεο και περιγράψτε στους νέους πελάτες ή επισκέπτες, ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Τα βίντεο είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την απόκτηση πρόσθετης επισκεψιμότητας σε έναν ιστότοπο, καθώς μπορεί να προβληθεί στον ιστότοπο του πελάτη και σε κανάλια όπως το YouTube και το Vimeo.

Υπηρεσειες Video

4K SHOOTING – POST FULL-HD SHOOTING – POST PRODUCTION
MULTICAMERA SHOOTING ANIMATED MOTION GRAPHICS
MARKETING VIDEO EXPLAINER VIDEO
CORPORATE VIDEO FOREIGN LANGUAGE VERSIONS
INTERVIEW PRESENTER VIDEO EVENT TESTIMONIAL FILMING
TRAINING VIDEO HEALTH SAFETY VIDEO
ANIMATED SAFETY VIDEO ONLINE TUTORIALS
MULTIMEDIA VIDEO ANIMATED WEB VIDEO

Σε συνεργασία μαζί, θα σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε νέους ισχυρούς τρόπους επικοινωνίας με το κοινό σας, ώστε να ανταποκρίνονται περισσότερο σε εσάς, με αποτέλεσμα την αύξηση του πελατολόγιού σας.