Η Xframe είναι μια εταιρεία παραγωγής και προσφέρει λύσεις: Live Streaming Services, επαγγελματικού σχεδιασμού ιστοσελίδων, σύστημα διαχείρισης περιεχομένου(cms), υπηρεσιών συντήρησης της ιστοσελίδας, video production, explainer video (εκπαιδευτικά βίντεο), Motion Graphics για την επιχείρησή σας .
Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τη σωστή λύση για την επικοινωνία σας και τις ανάγκες πληροφόρησης με μοναδικό αποτέλεσμα την αύξηση πωλήσεων απο την επιχείρηση σας.


Λ. Συγγρού 65
Αθήνα, 11745
Τ:210 92 49 474
Email
info@frame.gr

Web Projects

Η Xframe παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων. Προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και στην οικοδόμηση προσαρμοσμένων εμπειριών ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες κατασκευής ιστοσελίδων.
Εάν η επιχείρησή σας μικρού ή μεσαίου μεγέθους χρειάζεται ιστοσελίδα, μπορούμε να βοηθήσουμε. Αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο από απλά μια ιστοσελίδα, έχουμε λύσεις για εσάς.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι πιο πολύπλοκος από τη δημιουργία μιας ελκυστικής ιστοσελίδας. Η εξέταση της εμπειρίας των χρηστών, της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, της ευκολίας χρήσης και των τεχνικών λεπτομερειών είναι μερικά μόνο στοιχεία που εμπλέκονται στην ανάπτυξη ενός ιστότοπου που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί στην σημερινή ανταγωνιστική αγορά.

Η ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων μας έχει δημιουργήσει μια σειρά αποτελεσματικών υπηρεσιών για τη διευκόλυνση της ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Συμπεριλαμβανομένων των δικτυακών τόπων WordPress και των λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου Prestashop εστιάζουμε στην ευχρηστία και τον responsive σχεδιασμό, που χρειάζεστε για μία σύγχρονη λειτουργική ιστοσελίδα.

Είτε είστε στην ανάγκη μιας απλής ιστοσελίδας WordPress για να πάρετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, είτε για έναν πιο περίπλοκο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, η ομάδα ανάπτυξης ιστοσελίδων μας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε αυτή την ανάγκη.