Η Xframe είναι μια εταιρεία online internet marketing και προσφέρει λύσεις: live streamingεπαγγελματικού σχεδιασμού ιστοσελίδων,σύστημα διαχείρισης περιεχομένου(cms), βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης(seo) ,online marketing(sem),video production,email marketing strategies, ανάπτυξη mobile εφαρμογών (apps) και υπηρεσιών συντήρησης της ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας .


Λ. Συγγρού 65
Αθήνα, 11745
Τ:210 92 49 474
Email
info@frame.gr
Title Image

Web Projects

Η Xframe παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων. Προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και στην οικοδόμηση προσαρμοσμένων εμπειριών ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες κατασκευής ιστοσελίδων.
Εάν η επιχείρησή σας μικρού ή μεσαίου μεγέθους χρειάζεται ιστοσελίδα, μπορούμε να βοηθήσουμε. Αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο από απλά μια ιστοσελίδα, έχουμε λύσεις για εσάς.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι πιο πολύπλοκος από τη δημιουργία μιας ελκυστικής ιστοσελίδας. Η εξέταση της εμπειρίας των χρηστών, της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, της ευκολίας χρήσης και των τεχνικών λεπτομερειών είναι μερικά μόνο στοιχεία που εμπλέκονται στην ανάπτυξη ενός ιστότοπου που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί στην σημερινή ανταγωνιστική αγορά.

Η ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων μας έχει δημιουργήσει μια σειρά αποτελεσματικών υπηρεσιών για τη διευκόλυνση της ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Συμπεριλαμβανομένων των δικτυακών τόπων WordPress και των λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου Prestashop εστιάζουμε στην ευχρηστία και τον responsive σχεδιασμό, που χρειάζεστε για μία σύγχρονη λειτουργική ιστοσελίδα.

Είτε είστε στην ανάγκη μιας απλής ιστοσελίδας WordPress για να πάρετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, είτε για έναν πιο περίπλοκο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, η ομάδα ανάπτυξης ιστοσελίδων μας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε αυτή την ανάγκη.